مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خودرو

باسلام
خودرويي فروختم و وكلا سه فقره چك داد وهرسه فقره پاس نشد و كلا بيعانه يا پيش پرداخت هم نداد ميگن ميشه فسخ كرد قولنامه رو ممنون ميشم پاسخ بدين

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد مهم است اعمال فسخ به قرارداد بستگی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مفاد و شرایط فسخ در آن دارد اگر شرایط فسخ مهیا است اظهارنامه برای اعمال حق فسخ دهید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که قولنامه مورد مطالعه قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که این شرط در قرارداد قید شده بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد حق فسخ نگذاشتید خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرط فسخ بعلت عدم وصول چک قید شده باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما طبق مفاد قرارداد باید عمل نمایید
اگر در قرارداد شرط فسخ یا شرط خاصی ذکر شده باشد باید ابتدا اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و رد مورد معامله
را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن قولنامه شما دارد اگر شرایط فسخ قرارداد را در نظر گرفته باشید میتوانید اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در قرارداد فسخ در صورت عدم پرداخت ثمن قید شده باشد می توانید فسخ کنید و بدوا با اظهارنامه اعلام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قولنامه شما می بایست بررسی شود اگر در قولنامه شرایط آن گنجانده شده باشد بله امکان پذیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر فسخ گذاشته باشید شدنی است در غیر این صورت خیر

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شرط فسخ باید در قولنامه قید شده باشد در صورتی که قید نشده باشد شما فقط می توانید دادخواست مطالبه ثمن معامله مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در مبایعه نامه نوشتید چنانچه هریک از چکها پاس نشد معامله فسخ می شود بلی اما اگر ننوشتید فقط میتوانید دادخواست مطالبه وجه چکها را بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تحت شرایطی بلی باید قولنامه را دید و بررسی کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بستگی به مفاد قرارداد دارد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید متن قرار داد مورد بررسی و شرایط فسخ را مد نظر قرار داد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛ برای پاسخ قطعی به سوال شما باید به مفاد مبایعه نامه رجوع نمود و شروط احتمالی را در آن بررسی نمود . ممکن است نسبت به عدم وصول چکها در موعد مقرر شرط فسخ تعیین کرده باشید . در فرض کلی ، شما مبلغ مندرج در چکها را طلبکار بوده و می توانید جهت وصول آنها طرح دعوی نمایید و صرف عدم پرداخت چکها در موعد مقرر موجب فسخ نیست ؛ مگر اینکه این امر را شرط نموده باشید .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید قولنامه شما ملاحظه گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن مبایعه نامه دارد می توانید تماس بگیرید و تصویر مبایعه نامه را جهت بررسی ارسال نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام بستگی به مفاد قرارداد و شروط مندرج در آن دارد اگر شرط فاسخ بابت پاس نشدن چک ها گذاشته باشید میتونید تقاضای فسخ کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر در قرارداد چنین شرطی ذکر شده است میتوانید اظهارنامه فسخ قرارداد برای ایشان ارسال کنید سپس دادخواست فسخ قراردادبدهید در غیر این صورت می توانید وجوه چک ها را به اجرا بگذارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه در قرارداد حق فسخ نگذاشتید خیر صرفا می توانید الزام به پرداخت ثمن مطرح نمایید در واقع نسبت به چکها باید اقدام کنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، در صورت داشتن شرط فسخ بعلت عدم تکافوی موجودی چک ها در قرارداد امکان درخواست تایید فسخ قرارداد از دادگاه محترم است.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بستگی به قرارداد و شرایط پیش‌بینی داره
مشهد هستید درخدمتم