مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خودرو

سلام خدمت تمامی وکلای عزیز که با انصاف از حق مردم دفاع میکنند
من یک قولنامه ماشین دارم همون موقع که نوشتیم بعد از نیم ساعت پشیمون شدم حق فسخ هم 20میلیون زدند ولی هرچی به طرف گفتم نیومد رفتم شکایت کردم از طریق کیفری 1سال گذشت به نتیجه نرسیدم حالا میگن میتونید فسخ کنید چون همون لحظه شکایت کردی حالا بعداز 1سال امکان فسخ هست شاهد هم دارم باتشکر

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله. امکان فسخ چون اعلام کردید برقرار هست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر گرامی جهت بررسی مدارک شما گزینه بررسی مدارک را فعال نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متن قرارداد و شکایت را باید بررسی کنم تا اظهارنظر دقیقی داشته باشم

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

عموماً برای فسخ باید از طریق حقوقی اقدام نمایید و نه کیفری لکن اعمال اراده فوری شما بر فسخ با طرح شکایت کیفری به همان تاریخ، قابل احراز است و لذا گذشت زمان یکساله در آن بلاتأثیر بوده و از این بابت ممکن است اعمال حق فسخ برای شما متصوّر باشد لکن اظهارنظر مستلزم مطالعه و بررسی دقیق متن قولنامه و نیز اخذ تاریخچه شفاهی ماوقع است؛ چه بسا پشیمانی نیمساعته شما در همان جلسه انعقاد قولنامه بوده باشد و بدلیل عدم برهم خوردن مجلس انعقاد عقد بیع، در کنار امکان خیار فسخ با پرداخت وجه التزام؛ از خیار مجلس بدون پرداخت خسارت 20 تومانی نیز برخوردار بوده باشید ...

توصیه به مشاوره تلفنی یا حضوری با وکیل جهت بررسی مستندات دارم.