مشاوره حقوقی رایگان - زمین نسقی

سلام. زمین خونه ما نسق بوده ولی نسق نامه ی وجود ندارد. زمین مال شوهر عمه ی پدرم بوده که نسق به پدرم داده. حالا میخواهیم برای خونه سند بگیریم ولی نامه ی نسق وجود ندارد و شوهر عمه ی پدرم هم فوت شده. ورثه او هم فوت شده اند. حالا میخواستم راهنمایی کنید که چی کار باید بکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا استشهادیه تنظیم کنید تا اهالی امضا کنند و سپس شورا محل هم امضا کند و سپس به بنیاد مسکن مراجعه کنید و درخواست سند روستایی نمایید تا کارشناس تعیین و ..
موفق باشید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بایدبه دفترتهران حضوری بیاییدبامدارک اینطوری نمیشوود.ظریفی09121022422