مشاوره حقوقی رایگان - جرایم خودرو

باسلام. بنده امروز قصد فروش ماشین خودم را داشتم که به قسمت عوارض شهرداری رفتم و در انجا مبلغ حدودا یازده میلیون عوارض طرح ترافیک برایم صادر شد که باید پرداخت نمایم.. درخصوص قانون و تخلف بحثی نیست فقط میخواستم بدانم ایا امکان تخفیف یا کسر از مبلغ وجود دارد و اگر امکان تخفیف دارد به کدام نهاد و یا سازمانی مراجعه میتوانم بنمایم.. باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

سلام خیر باید پرداخت کنید به ازای هر ماه تاخیر ٢ درصد اضافه شده و حتما باید پرداخت کنید