مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل جریمه

سلام امروز یک پیام برام اومد که بیش از یک میلیون جریمه دارید و طبق ماده8ماشینتان حکم توقیف راهور خورده
خواستم بپرسم باید چقدر از جریمه رو پرداخت کنیم که حکم توقیف برداشته شود
آیا امکان دارد که جریمه رو از 3 میلیون به 2/5ملیون کاهش بدیم حکم توقیف پاک شود؟
یا باید کامل پرداخت شه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر به نظر میرسد باید خلافی صفر شود تا ترخیص خودرو صورت گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید