مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ آپارتمان

سلام،بنده یک واحد اپارتمان در سال 96 فروختم و در قرارداد قید شده متراژ 120 متر و مبلغ کل فلان قدر، و هیچ صحبتی از هر متر چقدر نشده، در آن زمان ملک اماده بوده و مستاجر ساکن ملک بوده، اما سند و پایان کار اماده نبود، الان که اماده شده اضافه متراژ داره، ایا اضافه متراژ رو باید طبق قیمت روز بگیرم؟ و اگر نداد امکان فسخ معامله هست؟ در یک بند از قرارداد کلیه خیارات به جز خیار تدلیس اسقاط شده از طرفین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله خریدار باید طبق قیمت روز مبلغ اضافی را پرداخت کند البته بستگی به الفاظ متن قرارداد و شروط ذکر شده هم دارد

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

طبق نرخ روزمعامله مگرآنروزتواق کرده باشیدظریفی09121022422

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

شما حق مطالبه مازاد قیمت آپارتمان طبق نظر کارشناس را دارید و نپردازند حق فسخ معامله به علت عدم پرداخت ثمن معامله و عدم امکان الزام وی وجود خواهد داشت.
موفق باشید.