مشاوره حقوقی رایگان - رابطه ‌مقعدی‌

سلام ‌پسر‌عموی‌ من ‌در ‌سن ‌13سالگی ‌به ‌او ‌یک‌ بار ‌تجاوز ‌کردن ‌و در سن 18سالگی ‌می‌خواد ‌برای ‌افسری ‌ثبت‌ نام ‌کنه ‌آیا ‌می‌فهمن ‌‌فقط ‌یک‌ بار ‌بوده ‌است‌ به ‌طور ‌کامل‌ جواب ‌دهید ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
از نظر مقررات قانونی بعید است که برای ثبت نام افسری معاینه مقعد صورت گیرد و تنها برای بیماریهای واگیر و بیماریهایی که مانع از خدمت نظامی است ،تحقیق به عمل می آید و تشخیص لواطی که در 5 سال قبل اتفاق افتاده است بعید است.
موفق باشید