مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرار کفالت

سلام و عرض ادب.
پسرخاله ام در زندان بندرعباس ( دادسرای کیش ) به جرم کلاهبرداری حبس بود. درخواست مرخصی داد به دادسرای نیابت تهران رفتیم و پدرم فیش حقوقی گذاشت و با قرار 100 میلیون آزاد شد. الان در تهران به اتهام حمل مواد مخدر جلب به دادرسی شده و بازداشت است. به کجا مراجعه کنیم و کفالت دادسرای کیش رو مختومه کنیم ؟ ثابت کرد که لیاقت آزادی و زندگی سالم را ندارد. امکان سفر به کیش را نداریم. تشکر و سپاس فراوان از راهنمایی شما وکلای گرامی

پاسخ ها :

معصومه آذری تبار

سرکار خانم معصومه آذری تبار :

به هر مرجعی که اقدام به اخذ وثیقه نموده است میتوانید مراجعه کنید و با گواهی از زندان محل حبس اقدام به آزاد کردن وثیقه کنید