مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن کفالت

سلام و عرض ادب.
پسر خاله ام در زندان بندرعباس ( دادسرای کیش ) به جرم کلاهبرداری حبس بود. درخواست مرخصی داد به دادسرای نیابت تهران رفتیم و پدرم فیش حقوقی گذاشت و با قرار 100 میلیون آزاد شد. الان در تهران به اتهام حمل مواد مخدر جلب به دادرسی و بازداشت است. به کجا مراجعه کنیم و کفالت دادسرای کیش رو مختومه کنیم؟ ثابت کرد که لیاقت آزادی و زندگی سالم را ندارد. امکان سفر به کیش را نداریم. تشکر و سپاس فراوان از راهنمایی شما وکلای گرامی.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ،مراتب بازداشت ، شخصی که از وی ضمانت کرده اید را به شعبه ای که پرونده کلاهبرداری متهم در جریان است اعلام کنید و شعبه مذکور با احراز بازداشت متهم ، از کفالت شما رفع اثر کرده و مراتب بازداشت متهم به علت عجز از معرفی کفیل را به دادسرای تهران اعلام میکند .
موفق باشید