مشاوره حقوقی رایگان - ديه شخص متوفی

سلام
پدرم يک سال و نيم پيش تصادف کرد و به علت پروسه اداری و طول درمان ديه پدرم در اين چند روز برای واريز آماده است اما پدرم دو هفته ی پيش نه بر اثر تصادف بلکه به صورت عادی به رحمت خدا رفت
سوال ؟ برای گرفتن ديه غير از حکم ماترک آيا با گرفتن وکالتنامه از وراث می توانم ديه را از دادگاه بگيرم ؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام برای این کار بایستی انحصار وراثت کنید پس از ان دیه را به وراث خواهند داد

مریم تاجیک

سرکار خانم مریم تاجیک :

سلام، ابتدای امر شما باید انحصار وراثت را انجام دهید و با وکالتنامه از وراث کارهای مربوط به اخذ دیه را انجام دهید.البته با وکالتنامه ای که از وراث میگیرید باید وکیل بگیرید چون خودتون مجاز به انجام امور دادگاه با وکالتنامه نمی باشید.