مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام زوجیت

با عرض سلام. بنده یک پرونده دادخواست اجرت المثل به طرفیت ورثه همسر مرحومم داشتم. بعد از تعیین مبلغ توسط کارشناس رای بر نبودن دلایل و عدم قبول دادخواست دادند. در حالی که ظاهرا همین که زوجه اعلام کند به رایگان امور منزل را انجام نمیداده مورد قبول قرار میگیرد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت اجرت المثل ایام زوجیت اجرت المثل