مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل پلاک مخدوش

سلام. من یک ماشین خریدم که طرف اومد کل مبلغ رو گرفت و به من وکالت فروش و تعویض پلاک داد. حالا من رفتم تعویض پلاک مشخص شد که فروشنده پلاک رو یک زمانی مخدوش کرده بوده. ،الان هم آثارش مشخص هست. ( با رنگ فک کنم 3 رو 2 کرده بوده ولی الان درستش کرده). حالا تعویض پلاک رو انجام ندادن گفتن باید فروشنده بیاد تا کار ها رو انجام بدهد و ماشین رو در پارکینگ توقیف کردند.
حالا من چی کار باید بکنم و این که اگر طرف نیاد، تکلیف من چی میشه؟ ماشین میمونه در پارکینگ تا طرف بیاد یا نه ماشین رو به من تحویل میدن؟
با تشکر از سایت خوبتون.

پاسخ ها :

توقیف خودرو به دلیل پلاک مخدوش پلاک مخدوش تعویض پلاک پلاک خودرو خودرو