مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک سیم کارت توسط حفاظت اطلاعات

با عرض سلام.
چند ماه پیش بنده توسط حفاظت پادگان احضار شدم و چند برگ پرینت به من دادند و گفتند بر اساس این ها برای ما اثبات شده که شما رابطه نامشروع با چند جنس مونث داشتید ولی هیچ مدرک دیگری غیر از اس ام اس نداشتن. آن ها من را تهدید به اخراج کرده اند. ضمنا سیم کارت به نام خانم بنده می باشد. آیا حفا حق دارد از سیم کارت خانم بنده پرینت پگیرد؟ آیا با اس ام اس کسی را می توانند اخراج کنند؟ آیا همسر بنده می تواند بخاطر پرینت از حفا شکایت کند؟ تورو خدا کمک کنید.

پاسخ ها :

پرینت پیامک سیم کارت توسط حفاظت اطلاعات اخراج از خدمت به دلیل رابطه نامشروع پرینت پیامک خط به نام همسر حفاظت اطلاعات پرینت پیامک