مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر

باسلام. بنده را به علت رابطه نامشروع به کمیسیون 121 فرستادن بنده نه شاکی خصوصی داشتم و نه دستگیر شدم شنود تلفن همراه گفتن انجام شده آیا میتونم اعتراض به رای کنم دادسرا نظام هم نفرستادند فقط در کمیسیون مطرح شده. با تشکر

پاسخ ها :

اعتراض به رای کمیسیون ماده 121 ناجا اخراج از خدمت اخراج از خدمت به دلیل رابطه نامشروع رابطه نامشروع