مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو خودرو در یک پارکینگ بدون مزاحمت

با سلام و سپاس بابت سایت خودتون.
ما در یک ساختمان چهار طبقه که سه طبقه از این چهار طبقه به مالکیت من هست، زندگی میکنیم. جمعا هفت عدد پارکینگ سندی دارد که پنج عدد آن متعلق به واحد های من است. چیدمان پارکینگ ها به صورتی هست که من اگر پشت ماشین های خودم یک ماشین اضافی ( پارکینگ مهمان ) بزارم هیچ مشکلی برای پارک واحد دو ندارد. طوری توافق شده بین همه ساکنین غیر واحد دو که پارکینگ مهمان پشت ماشین باشد.
حالا پارکینگ دو شاکی هست و میخواد شکایت کند. با این که به ایشون هم اجازه دادیم که روبروی ماشین خودش ماشین بزاره. حالا سوال من این جا هست که با توجه به فاصله زیاد پارکینگ مهمان و جای پارک ایشان و این که واقعا هیچ مشکلی پارک ماشین مهمان ما برای پارک کردن ایشون به وجود نمیاره. آیا واقعا ایشون میتونه از ما بابت این مورد شکایت کنه؟ با توجه به این که نظر اکثریت ساکنین این هست که اون جا جای پارک ماشین مهمان باشد و واقعا اصلا جلو مسیر پارک کردن واحد دو را نمی‌گیرد.

پاسخ ها :

نیما کبیری

نیما کبیری :

سلام
با توجه به نحوه توافق شکایت راه به جایی نمیبره