مشاوره حقوقی رایگان - دو خودرو در یک پارکینگ

سلام. از یک آپارتمان سه طبقه سه واحد، دو طبقه‌ از آن متعلق به بنده است و با دو پارکینگ که طبقه ی دوم اجاره داده شده و طبقه ی سوم خودم ساکن هستم. طبقه‌ی اول پارکینگی ندارد. اما زمانی که دو خودرو را در یک پارکینگ پارک میکنم اعتراض میکند. پارک خودرو ها بصورتی‌است که هیچگونه مزاحمتی برای عبور و مرور طبقه‌ی اول یا باز شدن درب‌ها ایجاد نمیکند. آیا میتواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

پارک دو خودرو در یک پارکینگ بدون مزاحمت پارک دو خودرو در یک پارکینگ پارکینگ