مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو خودرو در یک پارکینگ

در صورتی که یکی از همسایگان دو خودرو در یک پارکینگ بدون ایجاد مزاحمت پارک می نماید و وقتی اعتراض نمودیم گفت مزاحمتی در رفت آمد شما نیست پس خفه شو. در صورت شکایت از ایشان این مشکل حل می شود و یا اینکه قوانین حق را به ایشان میدهند و شکایت بی نتیجه می باشد. در صورت شکایت مدت زمان احتمالی روند رسیدگی به این شکایت را بگوئید

پاسخ ها :

پارک دو خودرو در یک پارکینگ بدون مزاحمت پارک خودرو بدون مزاحمت پارک دو خودرو در یک پارکینگ پارک خودرو در پارکینگ ساختمان پارکینگ ساختمان پارکینگ پارک خودرو قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان خودرو