مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت شریک

سلام. در سال 89 شرکتی رو ثبت کردم در زمینه تجهیز سالن های آمفی تئاتر و همایش. پس از گذشت چند ماه توسط یکی از همکاران سابق در این زمینه کاری رو به من معرفی کردن که باعث شد رابطه ما به شراکت بکشد و بعد از شراکت من به خاطر اطمینان بیشتر به همکارم بحث مالی رو به ایشون سپردم. بعد از گذشت تقریبا یک سال ایشون با مداخله در امور شخصی و خانوادگی من، با هم به مشکل خوردیم و در همون سال تا مرز ورشکستگی رفتیم که در نهایت مجبور شدم با فروش دستگاه سهم ایشون رو از شراکت پرداخت کنم و ایشون رو اخراج کنم. موضوع این هست که در طول شراکت ما چند پروژه داشتیم که حدودا 500 میلیون تومان میشد که از این پروژه ها هیچ سند و مدرک مالی از طرف ایشون بابت هزینه ارایه نشده. علی رغم این که بارها چه در شراکت و چه بعد از شراکت از ایشون خواستم که اسناد رو به من ارائه بدن تا در صورت نیاز جهت دارایی بتونم استفاده کنم ولی ایشون طفره رفته و هیچ سندی به من ندادند الان من چطور میتونم از ایشون طرح شکایت بکنم و با چه عناوینی که در دادگاه قابل رسیدگی باشه؟ لازم به ذکر هست که در طول کاری که ما در آن ضرر کردیم ایشون یک واحد آپارتمان پیش خرید کردن که فکر میکنم به نام همسرشون زده باشن و جالب هست که در رسید تسویه ایشون به نوعی حق امضاء شون رو در حساب مشترک الامضاء به من دادند که بعد از برگشت چند فقره چک ایشون به عنوان شاکی در جعل امضا از بنده شکایت کرده و حکم هم به نفع ایشون صادر شد. با تشکر ممنون میشم راهنمایی بکنید و در صورت امکان اگر وکیلی بتونه این پرونده رو هدایت بکنه و هزینه اش رو درصدی از مطالبه از پرونده وصول بکنه، ممنون میشم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید با ارسال اظهارنامه حساب دوره شراکت را بخواهید و در صورت امتناع حسب مورد به اتهام خیانت در امانت یا از طریق حقوقی اقدام نمایید