مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط شریک کاری

با سلام و عرض احترام
بنده با دو نفر از دوستان نزدیک اقدام به راه اندازی باشگاه بدنسازی کردیم ولی به دلیل رفاقت قراردداد کتبی بین ما انجام نشده و الان پس از گذشت 3 سال یکی از شرکا که هم مربی گری باشگاه بر عهده ایشان بوده و همچنین پروانه کسب و اجاره نامه ادعا میکند کل باشگاه برای ایشان هست
چگونه میتوان شکایت کرد آیا امکان داره یا نه؟

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با استناد به شهود و سایر مستندات از جمله پیامک ها و... میتوانید دادخواست اثبات شراکت و مطالبه سود دوران شراکت را مطرح نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق شهود ادعای خورا اثبات کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بامدارکی که از شراکت دارید دادخواست اثبات شراکت دهید