مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سابقه بیمه پدر

سلام. پدر من معلم بودن و 19سال و 3 ماه سابقه ی خدمت و بیمه دارند.
چون آموزش و پرورش او را بازخرید کردند، نتونست برای بازگشت به خدمت یا بازنشستگی کاری انجام بدهد. پدرم سال 96 فوت کردند.
آیا من میتونم از طریق سازمان تامین اجتماعی مابقی بیمه پدرم رو به اسم خودم یا مادرم پرداخت کنم و یکی از ما رو به جای پدرم بازنشسته کنند؟
ما بابت این سابقه ی بیمه ای که پدرم دارند هیچ حقوقی رو دریافت نمی‌کنیم. یا اصلا من از این سابقه ی بیمه ای که پدرم دارد، چه استفاده ای میتونم بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.