مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام. در تصادف رانندگی که دامادمون راننده و خواهرم سرنشین بوده، منجر به فوت خواهرم شد و راننده مقصر حادثه بوده. دیه به خود راننده که مقصر حادثه بوده و وارث خواهرم هست تعلق میگیرد؟
با توجه به این که مهریه به او تعلق میگیرد، چطور باید کل دیه رو توقیف کنیم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. دیه هم مال محسوب میشود و به ارث می رسد. برای توقیف دیه بابت مهریه ، ابتدا باید پدر و مادرتان و فرزند خواهرتان اگر 18 سال دارد مهریه را از دفترخانه ای که عقد کرده اند و سپس واحد اجرائیات اداره ثبت به اجرا بگذارند.و سپس درخواست توقیف مهریه از اداره ثبت نزد شرکت بیمه ای که قرار است دیه را بدهد، بنمایند