مشاوره حقوقی رایگان - تصادف فوتی دیه در سال 1401

یه ماه پیش تو آزادگان یه راننده تاکسی با سرعت زیاد از پشت میزنه به برادرم پشت فرمان بین صندلی و فرمان فوت می‌کنه خواستم دیه در سال 1401 بدونم و اینکه چند ماه طول می‌کشه

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

مدت زمان قابل پيش بيني نمي باشد وليكن ديه سالي كه قرار است به شما پرداخت شود مبلغ تعييني ملاك است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیه سال 1401 به مبلغ 600 میلیون تومان است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه به نرخ سال 1401 ششصد میلیون تومان است.
زمان مشخصی ندارد.
اگر پرونده در سال 1401 اظهارنظر نشود و در سال 1402 رسیدگی و حکم صادر شود به نرخ سال جدید محاسبه و پرداخت می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیه کامل انسان 600 ملیون تومان . و در ماه حرام 800 میلیون

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در سال 1401 مبلغ دیه 600 م تومان است احتمالا به سال بعد می افتند که مبلغ هم بیشتر می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیه فوت سال 1401 ، ششصد میلیون تومان است
و ممکن است دیه صدمات غیر مسری جداگانه محاسبه و مورد حکم قرار بگیرد البته با شرایط خاصی