مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور پلیس بابت ضرب و جرح

با سلام و عرض ادب خدمت استادان عزیز و زحمتکش. بنده از پرسنل مظلوم ناجا هستم. ( شخصی بوده در فضاهای مجازی و کانال های وابسته به گروهای تروریستی معاندین ضد نظام انقلاب اسلامی فعالیت داشته . بعد مامورین برابر وظیفه ذاتی برای بررسی صحت سقم قضیه با طرفی که فعالیت داشته تماس گرفتند و نامبرده با دعوت و رضایت شخصی خود در پاسگاه حضور می یابد و مامورین در این خصوص از نامبرده سوال می پرسند و طرف برای اثبات بی گناهی خود اظهار داشته با رضایت شخصی و قلبی ام تلفن هوشمند همراه را که در مغازه جا گذاشته ام مورد برسی قرار دهید. در حین عزیمت به محل مذکور از دست مامورین به علت نا معلومی فرار میکند و روز بعدش در دادسرا شکایت میکند که توسط مامورین مورد ضرب و حرج قرار گرفته ام.
گفته نزدیک 5 میلیون پول نقد در خودرو داشتم که توسط مامورین به سرقت رفته .مامورین در جهت دفاع از خود در دادسرا اگر مشاوره یا دفاعیاتی به فکرتان می آید جهت حق وحقوق پلیس کمک نمایند.)

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

این امر صرفا یک ادعاست و تا به اثبات نرسد اثری برآن مترتب نیست و متهم جز انکار و جلوگیری از اثبات جرم تکلیفی ندارد