مشاوره حقوقی رایگان - ریزش چاه فاضلاب ساختمان

سلام. در چه مواقعی هزینه خرابی چاه فاضلاب ساختمون بر عهده سازنده می باشد؟ ساختمون ما حدود 5 سال ساخته شده و اکنون چاه در پارکینگ نشست کرده و ماشین یکی از واحد ها در اون گودی افتاده وقتی باز کردیم دیدیم که چاه پر و از داخل خراب شده و مخلوط خاک و آب فاضلاب قاطی شده. بعد از این که مقنی قدیمی چاه رو پیدا کردیم و از او سوال کردیم گفت که سازنده به دلیل کم شدن هزینه کول سیمانی در انبارهایش کار نگذاشته و به همین دلیل چاه در این مدت کوتاه خراب شده. ضمنا برای 14 واحد و 7 طبقه یک چاه کم بوده. حالا سوال این هزینه چاه رو میشه از لحاظ حقوقی از سازنده گرفت یا بر عهده مالکین وقت هست. ضمنا خود سازنده دو واحد در این مجتمع دارد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه خسارت ناشی از سهل انگاری و قصور در انجام وظایف ، با جلب نظر کارشناس بدهید