مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم جمله ( در مزایده موجب ایجاد حقی .. وجود داشته نخواهد بود) و موضوع اجرت المثل تایید مالکیت خوانده دوم است؟

باسلام و تشکر از شما،
رای دادگاه
تجدیدنظرخواهی آقای.. نسبت دادنامه شماره..که طی آن در خصوص دعوی ایشان بطرفیت شرکت.. و آقای..بخواسته الزام خواندگان به تحویل ویلای شماره..واقع در شهرک.. حکم بر بطلان دعوی صادر گردیده وارد می باشد چه با احراز مالکیت تجدیدنظرخواه بدلالت مبایعه نامه شماره .. و دادنامه قطعی شماره .. که بموجب رای شماره .. دادگاه تجدید نظر استان .. به تایید رسیده نیز پاسخ استعلام از شرکت فروشنده نسبت به 6 دانگ اعیانی یک واحد مسکونی از نوع ویلا به مساحت اعیانی و زیر بنا 192/74 متر مربع و از سند اعیانی .. و نظر به اینکه فروشنده (شرکت..) بعنوان مالک 6دانگ عرصه و محوطه اعیانی با فروش اعیانی و اعلام این نکته در تبصره .. مبایعه نامه مزبور مبنی بر اینکه اعیانی موضوع معامله در تصرف خریدار درآمده حقی جهت ادامه تصرفات خود در ملک مزبور قایل نشده و برگزاری مزایده بعدی جهت فروش عرصه ملک مزبور و خریداری آن توسط خوانده دوم که در عین حال متصرف ویلا مذکور نیز بوده در مزایده موجب ایجاد حقی بیشتر از آنچه که برای فروشنده وجود داشته نخواهد بود هرچند در صورت دعوی مطالبه اجرت المثل موضوع قابل رسیدگی در محاکم می باشد بنابراین با قبول درخواست تجدیدنظر ضمن نقض رای معترض عنه مستندا به مواد .. آیین مدنی حکم به محکومیت خوانده دوم به تحویل ملک مورد دعوی در حق تجدیدنظرخواه صادر می گردد اما خوانده اول با توجه به اقرار تجدیدنظرخواه تصرف ملک متنازع فیه طی تبصره .. مبایعه نامه صدرالذکر دعوی مطروحه توجه ای به آن شرکت نداشته لذا قرار رد دعوی درمورد خوانده مذکور صادر می گردد رای قطعی است.

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.وقت بخیر .لطفا از طریق شماره تلفن 09123535782 رای خود را برای من ارسال نمایید.