مشاوره حقوقی رایگان - باسلام بابت مورد انتقال سند میخواستم سوال کنم

ســلام خســته نـباشید
حدوده3 مـاهی مـیشه برادرم یه موتورسیکلت
خریداری کرده از تهـران
خودمونم اهل ارومیه هستیم
برادرم 80 درصد از مبلغ و داده به اونی که فروشنده بوده فروشنده هم موتورو فرستاده
نه کارت سوخت داده نه کارت موتور و نه بیمه نامه گفته موقع تسویه میدم بعد سند میزنم قرار بود 15 روزه بزنه
چون من خبر نداشتم از من بیخبر رفته از سایت آگهی موتور و دیده خریداری کرده فروشنده و هم عکس برگ سبـز و براش فرستاده هم عکس سند کمپانی شو کسی که فروخته صاحب اصلی موتور سیکلت نیست مدارک به اسم کسی دیگه هست میگه اشنا مونه صاحب موتور الان 3 ماهی میشه هی میگه حاله سند میزنم هی امروز فردا میکنه چون بین مون قولنامه قرار نگرفته اما پول به فروشنده زدیم پرینت شو داریم مبلغی که زدیم موبایل فروشنده دایمی هست 0912 تو واتساپ عکس داده پیام داده شماره ش موجوده و هم برادر فروشنده پیام داده واتساپ هم عکس داده هم پیام متنی و هم ویس داده اونم شمارش دایمی هس 0912
حالا من چه جوری میتونم سند از فروشنده بخوام ایا راه حل قانونی داره چون قولنامه نیست وسط اما پرینت پول هست چون فروشنده تهران هست خریدارم ارومیه بخوام دادخواست بدیم از ارومیه میشه
برادر فروشنده مارو به لب رسونده چون راه نزدیک نیست هی برم سراغ فروشنده 11 ساعت راهه

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

با سلام.قرارداد افراد میتونه کتبی و شفاهی مثل مال شما باشه‌.دادخواستی با موضوع الزام به تنظیم سند رسمی دردفتر خدمات قضایی ارومیه ثبت و آدرس طرف رو از روی کدملی ببینید کجاست .اسم فروشنده و صاحب سند رو باید در دادخواست بنویسید و از طریق دادگاه می تونید سند بگیرید