مشاوره حقوقی رایگان - عدم پاسخ برای سند

با سلام.من اردیبهشت 1402 یه موتور خریدم از یه اقایی که خودشون با قولنامه از یکی دیگ خریده بود.صاحب اصلی موتور که شمارشونو دارم و سند سفید موتور دستشونه جواب نمیده و نمیاد سند بزنه.ایا راهی هست با قولنامه بتونم موتورو بفروشم یا به اسم خودم بزنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای فروش اگر خریدار موافقت کند بله در غیر این صورت خیر اما برای سند زدن باید حتماً مدارک کافی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انتقال سند به طرفیت فروشنده به خودتان و صاحب سند بدهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بایستی الزام به تنظیم سند رو بر علیه فروشنده و صاحب سند موتور همزمان مطرح نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دادخواست اثبات وقوع بیع
اثبات مالکیت
الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند تنظیم کنید