مشاوره حقوقی رایگان - شرط بندی

سلام بنده 2ماه پیش یکی از دوستانم منو وارد سایت شرط بندی کرد حدود700هزار با20تومن 20تومن واریز کردم و باختم کلا 150 تومن برداشت زدم حالا کارتمو با رمز اشتباه سوزوندم و مسدود نشده بود و الان این یکی کارتم تراکنش بالای داره و من هم کارت خوان دارم و بیشتر پول با کارت خان واریز شده و من هم نمایشگاه دارم حتا کارتخونمم هم با نمایشگاه وصل هست و من به خارج کشور هم پول واریز نکردم حالا جلوی کارتمو میگیرم یا نه و یا اگر بگیرن با کارت خوان میشه کاری کرد برای اثبات و مدت زیادی طول میکشه واسه آزاد شدن کارت لطفا واضح جواب بدید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

کلیه حسابهای شما مسدود میشه و یا از شما تعهد میگیرن و یا ارجاع میشه به دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حسابی که در سایت شرط بندی فعالیت داشتید ممکن است مسدود بشه.
البته اگر مجدد وارد سایت نشوید ممکن است پیگیری نکند.

شرط بندی طبق قانون جرم است و مجازات آن تا شش ماه حبس و یا تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و مبلغی که بردید به نفع دولت ضبط خواهد شد.
توجه داشته باشید کسانی که در سایت های شرط بندی بازی می کند اموال خود را از دست می دهند و از نظر شرعی نیز حرام است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بادرود دوست عزیز
سوالتان اجمالی است و نیاز به مذاکره و بررسی دارد