مشاوره حقوقی رایگان - شرط بندی فوتبال

سلام خسته نباشید. من میخوام دربرنامه 4030بت که سایت شرط بندی فوتبال هست شرکت کنم آیادولت میتواندحساب های من و خانواده ام‌را مسدود کند
حساب کارت همسرم که پول سپرده داخلش هست مسدود میکنند یا خیر؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام خلاف قانون است . به طور کلی عضویت در سایت های شرط بندی جرم است و هر پولی که از این طریق کسب می شود بلوکه می شود و فرد نمی تواند از عایدی سایت شرط بندی استفاده کند . و فرقی نمی کند در چه حسابی واریز شده است .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله شرکت در سایتهای شرط بندی قمار محسوب و جرم می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله عضویت در سایتهای شرط بندی جرم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ورود به سایت های شرط بندی و فعالیت در آن طبق قانون مجازات اسلامی جرم است و امکان مسدودی حساب شما وجد دارد

از هر حسابی که پول به سایت پرداخت کنید احتمال مسدودی آن حساب وجود دارد سپس به عنوان متهم احضار خواهید شد و طبق قانون مجازات خواهید شد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حساب هر شخصی که تراکنش مالی در این سایت ها داشته باشد مسدود خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با هر حسابی که تراکنش انجام شود مسدود میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ‌حتما حساب شما مسدود خواهد شد
عمل شما جرم قماربازی و مجازات خواهد داشت و

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بله امکان دارد
بهتر است شرکت نکنید از لحاظ قانونی و از لحاظ شرعی مشکل دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرکت در سایتهای شرط بندی قمار محسوب و جرم می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه عضویت در سایت های شرط بندی جرم است . بله اگر متوجه بشوند کارت مسدود می شود .