مشاوره حقوقی رایگان - پس از دریافت پیامک دادخواست از طرف خودم چه باید کرد؟

باسلام هفته گذشته بخاطر چک برگشتی از شخصی مراجعه کردم به خدمات قضایی و طی دادخواستی مراحل قانونیش طی شد و به شورای حل اختلاف ارجاع داده شد شورا که رفتم گفتن 2برج که شنبه میشه درخواستم ثبت و پیامکش برام میاد امروز پیامکی مبنی بر دادخواست شماره ......... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضایی به شعبه 253 شوراي حل اختلاف مجتمع شماره پنج شهرستان مشهد ارجاع و با شماره پرونده ........ و رمز شخصي .... ثبت گرديد
الان با توجه به این پیامک نیاز هست بنده اقدامی بکنم یا خیر؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر . ابلاغیه جلسه رسیدگی برای شما ارسال خواهد شد