مشاوره حقوقی رایگان - مهلت واخواهی برای خوانده مجهول المکان چقدر است

بنده از فردی با خواسته مطالبه وجه شکایت کرده ام، پس از بررسی مدارک و شکایت رای به نفع اینجانب صادر شد اما برای اجرا حکم با توجه اینکه ایشان مجهول المکان هستند دو مهلت 20 روزه در نظر گرفته شده و پس از آن برای اجرا می بایست کارمند رسمی با آخرین حکم یا ضمانت نامه به دادگاه تحویل دهم تا در صورت واخواهی و تغییر رای ضمانتی برای بازگشت مبلغ به خوانده (محکوم پرونده) باشد. سوال بنده این است اولا بعد از اجرای حکم فرصت واخواهی برای ایشان چقدر می باشد. ثانیا برای اینکه درگیر مشکلات و موارد بعدی ناشی از واخواهی ایشان نشوم چه راه هایی وجود دارد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

واخواهی 20 روز از تاریخ اطلاع از رای است و درواقع مهلت ندارد.راهی نیست بهتراست ابتدا از طریق توقیف اموال اقدام کنید و سپس جلب