مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند انبار از آپارتمان

سلام. من یک واحد آپارتمان خریداری کردم که در پیلوت ان یک انبار بود که در به بیرون ساختمان داشت. حالا مالک انبار از سایر مالکان آپارتمان میخواد تا قراردادی رو در بنگاه املاک امضا کنیم، تا سند تفکیکی برای اون انبار بگیره. اینکه ایشون سند تفکیکی بگیره، بعدا میتونه مجوزی بگیره و انبار رو تبدیل به مغازه کنه؟ و گرفتن سند تفکیکی ممکنه چه مزایا یا مشکلاتی رو برای ساکنین آپارتمان ایجاد کنه؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اگر سایر مالکین به ایشان ‌ اجازه دهند و موفق به اخذ تفکیکی به نام خود بگیرد در صورتی از لحاظ شهردار ی امکان‌مجوز تجاری داشته باشد ممکن است بتواند انباری تبدیل به مغازه کند