مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به ضرب و شتم

برادر من در کودکی حدودا 300بار به من سیلی زده اما خانواده من اقدامی نکردند متاسفانه.. الان هم در خونه پدرم من رو تهدید به ضرب و شتم و ...کرده.. آیا میشه بابت سیلی ها ازش شکایت کنم..یا بابت تهدید؟ فشار عصبی زیادی به من وارد کرد از بچگی تا الان.. بطوری که چنبار به بیمارستان رفتم‌. ممنون میشم بطور دقیق منو راهنمایی کنید چیزی بلد نیستم

پاسخ ها :

طاهره حسینی

سرکار خانم طاهره حسینی :

سلام
بابت آنچه در کودکی اتفاق افتاده بنظر نمی رسد بتوانید کاری انجام دهید اما بابت تهدیدهای اخیر و ضرب و شتم میتوانید با شاهد و گواهی پزشکی قانونی اقدام به شکایت کنید.