مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام.همکارم ماه قبل در محیط کار مرا تهدید به قتل و ضرب و شتم و خسارت به اتومبیل نموده.در حضور حراست اداره اقرار نمود که این تهدیدها را انجام داده و همکار دیگری نیز در محیط کار این تهدیدها رو شنید و حراست اداره شهادت داد.لذا حالا چگونه میتوانم شکایت کنم و حکمش چیست.لطفا مرا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به استناد همان شهود شکایت تهدید مطرح‌کنید مجازات شلاق یا حبس یا جزای نقدی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی یا توسط وکیل شکایت نمایید مجازات آن حبس می‌باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به دفترخدمات قضایی مراجعه وشکایت خود راثبت کنید.حبس وجزای نقدی

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد شهادت شهود می توانید به جرم تهدید شکایت کنید.
مجازات آن شلاق یا حبس

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تحت عنوان تهدید تخریب شکایت ارائه نمایید و پرونده از لحاظ مطالبه خسارت در زمان خاصی باید اقدام شود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
شکایت میتونید بکنید و نتیجه بستگی به تصمیم دادگاه داره. بسته به شدت جرم میتونه متغیر باشه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه تهدید به قتل را مطرح نمایید
و شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت جریمه نقدی حبس کوتاه مدتی که مجازات جایگزین حبس تعیین میشه

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

با استناد به شهادت شهود تحت عنوان تهدید شکایت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید با استناد به شهادت شهود شکایت خود را تحت تهدید مطرح نمایید