مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری

سلام. خدمتون عرض کنم بنده چند وقتی هست به فکر سرمایه گذاری جهت گرفتن سود افتادم.
این ایده را از سایت درج آگهی گرفتم.
بررسی های مختلفی هم در مورد سود ها و نوع شغلی که سرمایه گذاری کنم و ... انجام دادم. (ربوی نباشه)
منتهی به نظر من مهم تر از سرمایه گذاری و درصد سود، ضمانت های اجرایی سرمایه پذیر هست که با خیال راحت در عین قانونی بودن بتوان در صورت بروز هر گونه مشگل کمترین ریسک را در اصل سرمایه داشته باشم. واقعیت خیلی درصد سود فعلا اهمیتی برای من ندارد.
چون تازه میخوام این کار را انجام بدم برام تضمین اصل سرمایه من، به طوری که در صورت وقوع هر مشکل، از جمله ورشکستگی، کلاهبرداری و مواردی که خودتون بهتر از من میدونید بتوان در کمترین زمان قانونی اقدام و احقاق حق کنم برای من مهم است.

در قرارداد در مورد این مورد خاص ( تضامین اصل و سود سرمایه) بهترین مورد یا مواردی که آسودگی خیال فراهم میکنه و در صورت مشکل زودتر و بلافاصله قانون به نفع ما رای خواهد داد چیست؟
ضمن این که طی تحقیقاتم به گرفتن سند مسکونی با حق فروش هم رسیدم که نمیدونم چقدر قانونی و ضمانت محکمی هست؟
البته به این که باید قرارداد در حضور یک وکیل خبره هم انجام و در دفترخونه به ثبت برسه واقف هستم.
ضمن عذرخواهی از طولانی شدن صحبتم خواهشا راهنمایی بفرمایید.
سپاس.

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

سلام بله شمامیتونیدرهن به عنوان ضمانت بگیریدولی مواظب ربوی بودن معامله وجرم بودن آن نیزباشید