مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو خودرو در یک پارکینگ

سلام.
اگر متراژ پارکینگ یک نفر طوری باشد که دو تا خودرو در آن جا بشود، حق دارد که دو تا ماشین پارک کند یا قانون این طوری هست که فقط به اندازه یک ماشین حق پارک کردن دارد؟ حق دارد که به همسایه ای که حق پارک ندارد هم اجازه بدهد بغل دست او پارک کند؟
اگر متراژ پارکینگ یک نفر طوری باشد که به اندازه ی یک موتور سیکلت هم جا باشد، میتونه به همسایه ای که موتور سیکلت دارذ، اجازه بدهد که در اون قسمت پارک کند ؟

پاسخ ها :

طاهر مصطفی

جناب آقای طاهر مصطفی :

اگر پارکینگ مشاع باشد باید رضایت شریکان جلب شود و هر تصمیمی که به اتفاق بگیرند همان را قانون حمایت می کند اگر پارکینگ اختصاصی باشد صاحب پارکینگ می تواند هر نوع تصرفی در آن بکند.