مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دوباره یک موضوع

با توجه به رد شکایت اولم در داداگاه بدوی دیوان عدالت اداری و همچنین تجدید نظر ، در خصوص بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان آور و با توجه به جمع آوری مدارک معتبر بر علیه بیمه ، آیا میشود همین موضوع را دوباره به دیوان عدالت اداری شکایت کرد؟

پاسخ ها :

دادخواست مجدد به دیوان عدالت اداری بازنشستگی پیش از موعد دیوان عدالت اداری