مشاوره حقوقی رایگان - صرع در سربازی

سلام من برادرم سال 85 در سربازی بود که در حمام پادگان بر اثر ضربه مبهم به سرش دچار بیماری صرع میشود و در بیمارستان ارتش بستری میگردد با رای کمیسیون پزشکی از سربازی معاف گردیده باتوجه به اینکه هرچه به معالجه این بیماری اقدام میکند بیماری او درمان نمیشود صرع او صرع مقاوم به درمان است و باید هرماه تحت نظر دکتر باشد و دارو مصرف کند از طرفی کار زیادی هم به خاطر نوع بیماری که دارد نمیتواند انجام دهد آیا میتواند با گذشت چندسال از خدمت سربازی حق و حقوقی از نیروهای مسلح دریافت کند اگر میتواند به اوچه مزایایی تعلق میگیرد و برای اقدام باید به کجا مراجعه کند و چه مسیری راطی کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است به امور ایثارگران مراجعه نمایید و درخواست بدهید و..