مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگيران نيروهاى مسلح

با سلام
دو دختر برادر بنده كه برادرم به رحمت خدا رفته
بعد از طلاق مستمری برادرم را بطور مساوى دريافت ميكردند
حالا بعد چند سال خواهر بزرگتر دارى مدرك وكالت شده و اجازه تابلو هم گرفته و درامدى هم دارد آيا به ايشان مستمری برادرم تعلق ميگيرد يا خير
ممنون از راهنمايتان
در ضمن آيا در مورد پرداختى اگر تنها باشد مقداره تغيیر ميكنه منظورم اگر مستمری بگير يک نفر باشد كل مستمری پرداخت ميشود در پايان برادر من سرهنگ نيروى هوايى بوده است
با تشكر مجدد

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

دختر به صرف اشتغال یا تاهل از شمول دریافت خارج میگردد و میزان دریافتی وی به سایر مشمولان دريافت مستمری تعلق خواهد داشت