مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نقدی خسارت

سلام دو ماه قبل تصادف جزئی داشتم که مقصر بودم طرف دیگه تو این مدت نیومد ماشینشو درست کنیم حالا اومده ادعا میکنه باید از بیمه استفاده کنی من نه سال تخفیف دارم و میخوام نقدا پرداخت کنم ایا با این وجود طرف میتونه از بیمه من استفاده کنه؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام وقتی شما حاضر به پرداخت نقدی خسارت هستید دیگر نیازی به بیمه نیست

پرسشگر :

سلام چون وقت نداشتم از همکارتون تلفنی پرسیدم البته توضیح دادم طرف با من لج کرده ایشون فرمودن انتخاب با طرفه

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

شما خسارت زدید و خودتان قبول دارید می خواهید نقدا بپردازید در این مورد شخص مقابل دخیل نیست احتمالا همکار بنده موضوع را بد متوجه شدن