مشاوره حقوقی رایگان - دستکوب بودن شماره شاسی اطاق

با سلام
من یک سالی هست یه پژو پارس معمولی از یک آشنا خریدم با قولنامه دستی . بعد از مدتها صاحب پلاک درخواست تعویض پلاک داد . ماشین رو بردیم برای تعویض پلاک شماره اطاق آن دستکوب اعلام شد . از شما میخوام منو در آزادسازی ماشین راهنمایی کنید و اگرم نشد از کجا باید شروع کنم که برای شکایت

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

سلام شما با طرح دعاوی نسبت به فسخ معامله به دلیل عدم آگاهی از این مورد میتوانید اقدام کنید و در غیر اینصورت راهنمایی و رانندگی اطلاعات کافی در اختیار شما قرار میدهند اگر قصد فسخ ندارید از آنجا شروع کنید