مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی

با سلام در یکی از نهادها مشغول به کار هستم پست سازمانی بنده را به کارشناسی تنزل داده اند در آیین نامه استخدامی این نهاد به مدیر این اختیار را داده است در صورتی که کارمندی توانایی لازم را در آن پست نداشته باشد می تواند او را عزل و در گروه های پایین تر بفرستد آیا بنده می توانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم نمرات ارزشیابی و عملکرد بنده همیشه عالی بوده است و بدون دلیل بنده را تنزل داده اند.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام.درصورت غیر موجه بودن تنزل رده شغلی میتوانید شکایت مطرح کنید