مشاوره حقوقی رایگان - فوق العاده تنزل پست

با سلام
اینجانب بعنوان کارمند رسمی و دارای 18 سال سابقه فعالیت در یک ارگان دولتی می باشم که مدت 13 سال منتهی به مرداد 1401 بعنوان رئیس اداره مشغول به انجام وظیفه بوده و بدون هیچگونه تخلف، ابلاغ ریاست بنده به کارشناس تقلیل و بیش از دو میلیون تومان از حقوق ماهانه ام کسر گردید.
پس از پیگیری و تقدیم درخواست برقراری فوق العاده تنزل پست در حکم جدید، از جانب کارگزینی سازمان عنوان گردید که بنا به اعلام سازمان برنامه و بودجه برقراری فوق العاده تنزل پست ممنوع گردیده است.
لذاخواهمشند است در خصوص صحت و سقم موضوع اعلام شده و روش پیگیری جهت برقراری فوق العاده مذکور راهنمایی فرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصول تنزل درجه ممنوع می باشد می توانید از واحد کارگزینی اداره مربوطه موضوع را پیگیری کنید و در صورت اعتراض از طریق دیوان عدالت پیگیر موضوع باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است موضوع را از کارگزینی و حسابداری محل خدمت پیگیزی کنید و اگر نتیجه نگرفتید در دیوان عدالت اداری میتوانید شکایت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی همینطوره اگر اعتراضی دارید به دیوان شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تنزل پست بدون کسر فوق العاده ورتبه وگروه جایز است واکر گروه وحقوق شما کسر کردیده از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید در دیوان عدالت اعتراض خود را اعلام نمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را از طریق دیوان پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید از ارگان مرتبط پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید