مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت نزدیکی خاص

با عرض سلام و خسته نباشید.
مردی مشکل نعوظ دارد. با این وجود در اثر نزدیکی، با معاینه پزشک متخصص مشخص شده که ورودی واژن همسرش و پرده بکارتش زخمی شده که علایم نزدیکی و تلاش را نشان میدهد. اما پرده بکارت او پاره نشده. آیا در این صورت به زن مهریه کامل تعلق میگیرد یا نصف مهریه؟؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام در صورت اثبات بیماری زوج عنن و فسخ نکاح از سوی خانم نصف مهر تعلق میگیرد

یک وکیل

سلام
به محض وقوع عقد نکاح زوجه مالک تمام مهر میگردد در صورت عدم نزدیکی شوهر زن خود را طلاق دهد زن مستحق نصف مهر خواهد بود .در موضوع مطروحه بلحاظ باکره بودن زوجه و اینکه پرده بکارت پاره نشده زوجه مستحق دریافت نصف مهریه در صورت وقوع طلاق میباشد