مشاوره حقوقی رایگان - رابطه زناشویی

من 9سال هست ازدواج کردم مریض هستم تشنج دارم قرص تشنج استفاده می کنم فقط با یک روش می توانم رابطه جنسی برقرار کنم. اون هم باید روی آلت بنشیند. هر چه به زنم می گویم قبول نمی کند چند بار قهر کرده. رفته خونه پدرش .. بعد پا در میانی ریش سفید ها دوباره آمده. ولی منو نمی گذارد رابطه جنسی برقرار کنیم. از نظر معیشتی راحت هست مشکل مالی نداریم الان نزدیک به 9 سال هست حتی یک بار رابطه جنسی برقرار نکردیم اگر الان طلاق بگیرد مهریه بهش تعلق می گیرد یا نه؟ تو رو خدا منو راهنمایی کنی من دوستش دارم ولی منو دوست ندارد الان خونه خودم هست می خواهند منو اعصبانی کنند تا من طلاق بدم ولی من دوستش دارم حتی به من نمی گوید که بیا برویم دکتر مشکلی جنسی خودت رو بر طرف کن تو رو خدا منو راهنمایی کنید از استان سیستان و بلوچستان هستیم

پاسخ ها :

مهریه در صورت باکره بودن مهریه در صورت عدم دخول طلاق به دلیل مشکلات زناشویی مهریه طلاق مشکلات زناشویی طلاق از طرف زن قوانین مهریه قوانین طلاق