مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو

سلام خدمت وکلای محترم
بنده چندماه پیش 3خودرو صفر را بعلت نداشتن ‌جا بصورت امانت گذاشتم پارکینگ یکی از دوستان بعد از چندماه یه شخصی با من ‌تماس گرفت و گفت که دوتا از خودروها خریداری کرده من از دوستم که درخواست کردم خودروها را تحویل بده یکماهه که تفره میره و امروز و فردا میکنه تنها چیزی که تونستم ازش بگیرم یک خودرو از سه خودرو امانت بوده و یه نوشته امانت ‌نامه بابت 3 خودرو که هفته پیش نوشته شده
لطفا راهنمایی کنید از چه راهی پیگیری کنم‌
ممنون‌

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
راه های زیادی وجود دارد
از جمله اقدام کیفری از حیث خیانت در امانت، استرداد خودروی امانی و...