مشاوره حقوقی رایگان - امانت دادن خودروی ارثی

با سلام و خسته نباشید. برادرم خودروی پژو پارس پدر مرحومم را مدت 5 ماه است امانت داده دست یکی از دوستاش. از آن جا که اینجانب سهم الارث از خودروی مذکور دارم چندین بار به ایشان تذکر داده ام که ماشین رو از دوستش بگیره و بیاره ولی متاسفانه اصلا ترتیب اثر نمی گذارد.
از حضور جنابعالی سوالی دارم مبنی بر این که آیا جایز است که با 110 تماس بگیرم و مشکل رو حل کنم و یا اگر امکان دارد شماره تلفنی از راهنمایی و رانندگی به اینجانب ارسال نمایید تا با ارسال شماره شهربانی خودروی مورد نظر قانونی ماشین را استرداد نمایم؟
با تشک. منتظر راهنمایی هر چه سریع تر جنابعالی می باشم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا انحصار وراثت نمایید تا ورثه و. ماترک مشخص بشود و سپس شما درخواست توقیف اتومبیل را بدهید

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود شما باید درخواست تحریر وتقسیم ترکه بدین ومطالبه سهم الارث به دادگاه ارائه بدین وجز ماترک پدرتون ماشین مذکور رو هم اعلام کنید