مشاوره حقوقی رایگان - درباره پارکینگ

بنده دو سال پیش ملکی را خریداری کرده ام که پارکینگ مزاحم دارد ولی با توافق همه مالکین از حدود 13 سال پیش این مشکل با پارک ماشین اینجانب و مالکین قبلی در فضایی مشاع حل شده بود. دو سال پیش مالک جدیدی که همزمان با بنده واحدی را خریداری کرده بود اعتراض داشت که در این فضا نمیتوانید پارک کنید و بنده توافق مالکین قبلی را مطرح کردم و فرمودم که به همین دلیل و با همین شرایط این ملک را خریداری کردم. بعد از چند ماه کش و قوس این مشکل حل شد به شرطی که پارکینگ اینجانب با ساخت و ساز تبدیل به اتاق سرایداری شود و به طور شفاهی و در جلسات این امر محقق شد. بعد از این دو سال جدیدا مالک جدیدی که واحدی خریداری کرده باز اعتراض به جای پارک اینجانب دارد در صورتی که پارکینگ اینجانب تبدیل به اتاق سرایداری و عملا غیر قابل استفاده است. راه حل چیست ؟؟ آیا این شخص که با توجه به اینکه حتما پارکینگ و شرایط آنرا از مالکش سوال کرده و دیده حق اعتراض دارد ؟؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر در قسمت مشاعات باشد حق همه ساکنین هست و بدون اذن همه شرکا امکان تصرف وجود ندارد

پرسشگر :

سوال من هم همین هست که این توافق صورت گرفته بوده و حالا مالک جدید میتونه بگه من این توافق رو قبول ندارم ؟؟

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام مالک جدید نمیتونه ادعا کنه.. چه اینکه اگه هنگام معامله از این موضوع مطلع نبوده فقط حق فسخ داره...این مورد در بحث اجاره امده.. که اگه ملک فروش بره ولی در اجاره شخص دیگه باشه اجاره پابرجاست و خریدار فقط حق فسخ داره..