مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل واحد پیش فروش

با سلام بنده در سال 95 یک واحد آپارتمان خریداری کردم به دلیل نواقصی که ساختمان داشت فروشنده پیشنهاد تعویض واحد را با یک واحد پیش فروش به ما داد و قرار شد ما در همان واحد قبلی ساکن باشیم تا زمانی که ساختمان جدید ساخته شود و 8 میلیون هم اضافه از ما گرفت اما واحد جدید را نساخت و صاحب ملک هم آن را از او پس گرفت و الان هم ادعا میکند که واحد ما را فروخته و فقط میتواند پول آنرا که در آن زمان 70 میلیون بوده به ما برگرداند در صورتی که در قرارداد نوشته شده که در صورت نساختن اپارتمان جدید باید واحد ما را برگرداند اما از انجام این کار خودداری میکند در صورتی که مال و اموال زیادی دارد ولی همه را بنام همسر خود زده خواستم ببینم که من چه کار باید بکنم بابت تاخیر خسارت هم اقدام کردیم کلا رد شد ایا میتونیم واحد قبلی خود را پس بگیریم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
قرارداد را در واتس اپ براي من ارسال بفرماييد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

قراردادی که بین یکدیگر منعقد کردید معتبر و لازم الاجرا ست لذا می توانید دادخواست الزام به ایفا تعهدات بدهید...