مشاوره حقوقی رایگان - مصادیق فساد اخلاقی

مصادیق فساد اخلاقی در کلیه قوانین موجود در ایران و نیز در عرف جامعه چیست؟ اثبات آن با کدام مرجع بوده و آیا پوشیدن رنگ های روشن و بیرون بودن مو از جمله مصادیق فساد اخلاقی است یا خیر؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مستند به سابقه محکومیت جرائم منافی عفت ـ سوء شهرت و از این قبیل موارد

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
از منظر قانون مصاديق فساد هر عمل منافي عفت را شامل ميشود كه خارج حوصله و زمان بوده كه بيان شود
إثبات ان با دادگاه مي باشد
پوشيدن لباس روشن و بيرون بودن مو در حد متعارف نميتواند مصداق ان باشد